logo
RNTV Live

Regina Camilla, declarații despre regele Charles

Incoronarea-Regelui-Charles-al-III-lea.-La-ce-ora-incepe-si-unde-poate-fi-urmarita-in-direct.-Tot-ce-trebuie-sa-stii-despre-marele-eveniment
Dudau Andreea Valentina

Regina Camilla a comunicat informații despre regele Charles: “Nu dorește să încetinească ritmul și nu ia în considerare sfaturile nimanui.”!

Regina Camilla a oferit câteva detalii despre starea de sănătate a regelui Charles, care, în ciuda tratamentului împotriva cancerului, este din nou foarte activ. Regele Charles al III-lea, care și-a reluat activitatea la 30 aprilie, deși este încă în curs de tratament, participă la angajamente oficiale după angajamente oficiale.

Regina Camilla s-a arătat puțin iritată de acest lucru sâmbătă, în timpul unei întâlniri la Festivalul de lectură de la Hampton Court Palace.

“Regele este bine”, a spus ea, dar “nu vrea să încetinească ritmul și nu ascultă ce îi spunem noi”, a explicat ea, referindu-se la starea de sănătate a regelui Charles.

Regele, care a anunțat în februarie că suferă de cancer, fără să precizeze natura acestuia, și-a reluat activitățile publice la sfârșitul lunii aprilie. Deși nu și-a oprit complet activitățile în această perioadă, continuând să primească în continuare cutiile sale roșii și să se întâlnească cu premierul în fiecare săptămână, el și-a întrerupt angajamentele oficiale la momentul respectiv.

“Mi s-a permis să ies din cușca mea”, a glumit regele Charles al III-lea la 9 mai, în timpul unei vizite la o cazarmă din Surrey.

De când echipa sa medicală l-a autorizat să își reia activitățile publice, regele și-a sporit aparițiile aproape în același ritm ca înainte de boală.

El a lăudat – în limba franceză – “curajul și sacrificiul incredibil” al luptătorilor din Rezistența franceză și importanța de a “învăța lecția” războiului.

Pe de altă parte, prințesa Kate, care se tratează și ea de cancer, nu a mai apărut în public din decembrie 2023. Sâmbătă, ea a trimis o scrisoare soldaților din Garda Irlandeză în care și-a prezentat scuze pentru absența sa din 8 iunie. Kate a anunțat la sfârșitul lunii martie că are cancer și că urmează un tratament preventiv de chimioterapie.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldeko-angajeazaekond-angajeazasponsor