logo
RNTV Live

Regele Charles a revenit la unele dintre activitățile sale publice

charles-print
Dudau Andreea Valentina

Marți, Regele Charles al III-lea va efectua o vizită la un centru de luptă împotriva cancerului. Acesta și-a reluat o parte din activitățile publice, fiind însoțit de soția sa, Regina Camilla!

“Majestatea Sa regele își va relua în curând activitățile publice după o perioadă de tratament și recuperare, în urma diagnosticului său de cancer”, a anunțat vineri un comunicat al Palatului Buckingham. Natura cancerului suveranului britanic rămâne necunoscută.

Un purtător de cuvânt al Palatului Buckingham a subliniat că “programul de tratament va continua și că medicii sunt suficient de mulțumiți de progresele realizate până în prezent pentru ca regele să reia câteva angajamente publice”. Ultima sa apariție publică a avut loc la 31 martie. Acestea vor fi însă “adaptate, dacă este necesar, pentru a minimiza riscul cu privire la vindecarea” regelui. Palatul Buckingham a anunțat la începutul lui februarie boala regelui, descoperită în timpul unei operații de prostată, cu câteva zile mai înainte, și a precizat că suveranul a început un tratament.

După ce a asistat la tradiționala slujbă religioasă de Paște, regele a făcut o baie de mulțime, a dat mâna și a schimbat amabilități cu publicul care aștepta în fața Capelei Saint-Georges, la Windsor, în vestul Londrei.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

pnlvolonanupuslbogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor