Sursă foto: Câmpina TV

Luni, 31 iulie, începând cu ora 18:00, Casa Tineretului din Câmpina va găzdui vernisajul expoziției „Lacul Telega – o viziune arhitecturală și istorică”.

Expoziția este organizată de Universitatea de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu” București, în parteneriat cu Consiliul Județean Prahova, Muzeul de Istorie și Arheologie Prahova, Uniunea Arhitecților din România, Filiala Muntenia, și Primăria municipiului Câmpina.


Lacul Telega, renumit încă din perioada interbelică și până în anii ’90 pentru amenajarea balneară, este în acest moment neutilizat. Organizatorii speră să ofere, prin contribuția și ideile tinerilor, un impuls pentru ca acest loc să poată redeveni un obiectiv turistic și balnear și să poată clar cataliza destinului comunității locale.


Expoziția va propune de asemenea modalități de amenajare a lacului realizate de studenții anului IV de la grupa internațională, dar și idei care abordează inclusiv conversia fostului penitenciar Doftana.


Fără îndoială, o expoziție interesantă, care merită văzută, potrivit redacției Câmpina TV, și care va rămâne deschisă publicului până pe 10 august 2023.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *