logo
RNTV Live

Recorduri și clasări impresionante pentru atletismul din Ploiești / FOTO

atletism3
Ștefan Petre

Sportivii secției de atletism a CSM Ploiești au participat sâmbătă la cea de-a doua ediție a competiției „Winter Run Athletics Cup”, eveniment organizat de Asociația Municipală de Atletism București și Direcția pentru Sport și Tineret a Municipiului București.

Desfășurată în Sala de atletism „Ioan Soter” din cadrul Complexului Sportiv Național „Lia Manoliu”, întrecerea sportivă a avut la start patru atleți ploieșteni, antrenați de Augustin Iancu și Robert Munteanu. Performanța principală a „delegației” CSM-ului a fost reușită de Alexandru Geamănu, care a obținut locul întâi în cursa de 50 de metri (categoria seniori), înregistrând un “season best” de 5.95 secunde.

Alberto Dragomir (categorie U20) s-a clasat pe locul doi atât la proba de 600 de metri, cu timpul de 1:26.64 minute, cât și la cea de 300 de metri, cu timpul de 36:89 secunde. În cursa de 50 de metri, a ocupat locul cinci, înregistrând un timp de 6:48 secunde (record personal).

Al treilea sportiv de la CSM Ploiești, Ianis Moise, a obținut locul patru în proba de 50 de metri (categoria U20), înregistrând un timp de 6:42 secunde (cel mai bun timp personal), în timp ce Robert Marinescu (categoria U23) s-a clasat pe locul cinci la proba de 300 de metri, cu timpul de 36:39 secunde (de asemenea, cel mai bun timp personal).

Sursă: CSM Ploiești

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor