Reconstrucţia Ucrainei după războiul declanşat de Rusia şi rolul pe care îl poate avea România în acest proces este tema principala si in cea de-a doua zi a conferinței internaţionale, care se desfăşoară la Sinaia. Procesul de reconstrucţie a Ucrainei nu trebuie să aştepte încheierea conflictului militar, a subliniat si preşedintele Senatului, Nicolae Ciucă, prezent si el in cadrul evenimentului.

La conferinta internationala de la Sinaia, privind reconstructia Ucrainei si rolul Romaniei in acest proces preşedintele Senatului, Nicolae Ciucă, a afirmat că la nivel politic trebuie să se stabilească un plan concret pentru platforma privind procesul de reconstrucţie, dar şi pentru sprijinirea Republicii Moldova.

Primarul statiunii Sinaia, Vlad Oprea, a participat si el la conferinta internaţională organizată de New Strategy Center.

Oficiali din ţară şi străinătate, experţi independenţi, reprezentanţi ai mediului de afaceri, academic şi ai corpului diplomatic, au participat miercuri şi joi, la conferinţa internaţională „Reconstrucţia Ucrainei şi rolul strategic al României”, organizată la Sinaia.

By Costin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *