logo
RNTV Live

Recitaluri de senzație vineri și sâmbătă, la Casa de Cultură a Studenților din Ploiești

398423001_730216609148127_7837573566101055842_n
Ștefan Petre

Prahovenii sunt așteptați în număr cât mai mare la Casa de Cultură a Studenților Ploiești, la cea de-a V-a ediție a Festivalului Național de Muzică pentru Tineri „PLOIEȘTI MUSIC FESTIVAL”, eveniment aflat sub egida programului Ploiești #LetsPLAY – Capitala Tineretului din România 2024.

Prima zi a festivalului, cea de VINERI, 3 NOIEMBRIE 2023, va debuta la ora 18:30 cu Concursul de interpretare muzicală, care va aduce pe scenă cei mai talentați soliști vocali din cadrul Caselor de Cultură ale Studenților Alba Iulia, Brașov, București, Cluj – Napoca, Pitești, Sibiu și Ploiești și care vor încânta publicul cu vocile lor minunate.

Seara se va încheia cu mult așteptatul recital al LUMINIȚEI ANGHEL, de a cărei prezență în festival organizatorii se declară deosebit de onorați.

Juriul festivalului este format din personalități de marcă ale lumii muzicale și show business-ului românesc, precum OZANA BARABANCEA, LUMINIȚA ANGHEL și ROBERT MARCAȘ, ale căror recitaluri vor fi prezentate în cadrul evenimentului. Moderator este carismatica artistă RUXANDRA GRIGORE, de al cărei recital spectatorii se vor putea bucura în cadrul celei de-a doua zile de festival.

INTRAREA ESTE LIBERĂ PE BAZĂ DE REZERVARE: https://forms.gle/X7u5zhABmACp67p26

Programul evenimentului:

  • Vineri, 3 noiembrie 2023, ora 18.30:

– Concursul de interpretare muzicală;

– Recital LUMINIȚA ANGHEL;

  • Sâmbătă, 4 noiembrie 2023, ora 18.30:

– GALA LAUREAȚILOR;

– RECITALURI OZANA BARABANCEA, ROBERT MARCAȘ și RUXANDRA GRIGORE.

Evenimentul este organizat de Casa de Cultură a Studenților Ploiești și finanțat de Ministerul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse.

Partenerii proiectului: Universitatea Petrol-Gaze din Ploiești, Liga Studenților din Centrul Universitar Ploiești, Ploiești #LetsPLAY – Capitala Tineretului din România 2024, Fundația Județeană pentru Tineret Prahova, Ares’El, Radio Prahova, Antena 3, RNTV, InfoPloieștiCity, Ploieștiul Nostru, Actualitatea Prahoveană, Prahova Business, Ziare.com și Ziarul Găzarul.

Sursă: Facebook/ Fundația Județeană pentru Tineret Prahova

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor