logo
RNTV Live

RECITAL DE GOLURI ÎN DERBY

Costin

Sambata, CS Blejoi si-a jucat ultima carte pentru a prinde loc de baraj, insa CS Dinamo a fost, se pare, o nuca prea tare. Cele doua echipe au oferit totusi, un meci spectaculos cu nu mai putin de 10 goluri.

Pe stadionul din Blejoi, echipa locala a primit vizita campioanei seriei 4 a ligii a 3-a , CS Dinamo. Blejoienii aveau nevoie de un punct pentru a prinde loc la baraj, insa baietii lui Razvan Vlad s-au vazut condusi inca din minutul 3, ca dupa doar 6 minute de joc, scorul sa fie 2-0. Abia dupa ce dinamovistii s-au distantat la 3 goluri in minutul 20, prahovenii au dat semne ca reintra in cursa prin Cosmin Lambru min 22 si Giuroiu in min 32. Insa speranta revenirii a fost de scurta durata, jucatorii antrenati de Mihai Dobre au punctat dupa 4 minute, iar scorul cu care s-a intrat la cabine a fost 4-2 in favoarea bucurestenilor.

In ciuda incercarilor repetate de a marca, tot dinamovistii au controlat si a doua parte a jocului, marcand de 3 ori in poarta lui Balanica. Tabela a fost inchisa de Schiopu in minutul 93, la scorul de 7-3 pentru CS Dinamo, in ultima etapa a ligii a 3-a. 

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldeko-angajeazaekond-angajeazasponsor