logo
RNTV Live

#ReCircular: Cel mai binevoitor program pentru economia circulară în care te poti înscrie! Află cum poti beneficia de resurse pentru școala, organizația sau instituția ta

recircular
Constantin Corina

Act For Tomorrow împreună cu Ministerul Mediului Apelor și Pădurilor vine în ajutorul instituțiilor sociale sau educaționale cu ReCircular prin direcționarea de produse ce promovează economia circulară.

𝗣𝗼𝘁 𝗯𝗲𝗻𝗲𝗳𝗶𝗰𝗶𝗮: școli, centre de tineret, centre destinate persoanelor vârstnice, centre de plasament, spitale, dispensare și policlinici, ONG-uri mici și alte instituții cu rol educațional și social. Aceștia sunt invitați se se înregistreze pe recircular.ro, pentru a avea șansa de a obține resursele de care au nevoie.

  • În cadrul programului, puteți beneficia de donații de resurse din categorii diverse, de la mobilier (mese, birouri, scaune, fotolii canapele) și echipamente electronice (imprimante, copiatoare), la jucării, papetărie și birotică, detergenți și produse de curățenie, haine și multe altele.

Obiectivul programului pentru anul 2023 este de a redirecționa de la distrugere peste 10.000 de bunuri și produse care pot fi reutilizate, recondiționate, reparate și transformate în noi resurse valoroase. 

Cum te poți înscrie?

  1. Pe platforma Home | Recircular, creați un cont al organizației, completând formularul de înscriere cu: numele și tipul instituției, localitatea și județul de proveniență, persoana de contact desemnată.

2. Alegeți resursele de care aveți nevoie, dintre cele disponibile la rubrica Produse.

3. Înainte de finalizarea comenzii, descrieți nevoile organizației dumneavoastră într-un mod cât mai detaliat, pentru a putea efectua o evaluare a nevoii, precum și o potrivire eficientă între resursele disponibile și cerințele dumneavoastră.

ReCircular reprezintă un pas important în direcția unei economii circulare în România. Cu ajutorul partenerilor noștri din mediul privat, ne propunem să eliminăm risipa și să ne asigurăm că resursele își găsesc drumul către cei care au cea mai mare nevoie de ele. – spun organizatorii pe site.

‎„ReCircular reprezintă primul centru din România destinat reutilizării, reparării, recondiționării și creării de noi produse circulare, din resurse donate de către companii. ReCircular reprezintă un pas important în direcția dezvoltării economiei circulare în România și către promovarea sustenabilității și responsabilității sociale în mediul privat. Suntem încrezători că va fi un exemplu de bună practică în această direcție. Invităm actorii privați din România să ne susțină, pentru a consolida acest program și a extinde beneficiile sale către un număr cât mai mare de comunități”,a declarat Andrei Coșuleanu, Președintele Asociației Act for Tomorrow.

‎Pentru mai multe informații despre cum puteți contribui sau cum puteți beneficia de acest program, puteți contacta membrii asociației pe adresa de e-mail recircular@actfortomorrow.ro.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

pnlvolonanupuslbogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor