logo
RNTV Live

Recidivist reținut și ulterior arestat pentru trafic intern de droguri de mare risc

f9dc5131-ab97-47f6-a136-a3941f741d8e
Erika Stoica

Un recidivist a fost reținut și ulterior arestat pentru trafic intern de droguri de mare risc în București, în urma unei operațiuni coordonate de procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Structura Centrală.

Individul a fost prins în flagrant duminică de către un echipaj de jandarmi în timp ce deținea aproximativ 33 de grame de heroină, drog de mare risc, porționată și ambalată în 456 de punguțe, destinate comercializării în municipiul București.

În urma investigațiilor și a probelelor adunate, procurorii au dispus reținerea acestuia pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri.

Judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului București a decis ieri arestarea preventivă a inculpatului pentru o perioadă de 30 de zile, pentru a asigura buna desfășurare a anchetei și pentru a preveni săvârșirea unor alte infracțiuni.

Procurorii continuă investigațiile pentru a stabili întreaga rețea și pentru a aduce în fața justiției pe toți cei implicați în traficul de droguri din capitală.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldeko-angajeazaekond-angajeazasponsor