logo
RNTV Live

Ploiești Shopping City donează tablete pentru educație online, prin programul RECICLEAZĂ O POVESTE

SiteSlide_principal_1920x800px
Mihai Constantinescu

Ploiești, 29 decembrie 2020 – În cadrul programului RECICLEAZĂ O POVESTE, Ploiești Shopping City a donat 40 de tablete copiilor de la școala gimnazială din Stoenești, Comuna Ariceștii Rahtivani, Județul Prahova. Tabletele, care conțin peste 80 de aplicații educaționale, vor transforma școala într-o poveste cu final fericit pentru cei 40 de copii ai comunității prahovene care nu au acces la tehnologie.

În perioada 8 – 24 decembrie 2020, Ploiești Shopping City în parteneriat cu Carrefour Ploiești Shopping City și asociația E-CIVIS a organizat cea de-a șasea ediție a programului RECICLEAZĂ O POVESTE. Programul încurajează clienții să doneze cărți vechi și deteriorate în schimbul unui voucher de reducere pentru achiziționarea de cărți noi în hipermarket Carrefour Ploiești Shopping City. În cadrul acestei editii, pentru fiecare 10 cărți predate de către clienții săi, centrul comercial s-a angajat să doneze o tabletă complet echipată unui copil defavorizat din comunitate.  Au fost colectate aproximativ 400 de cărți vechi sau deterioarate, în schimbul cărora Ploiești Shopping City a donat 40 de tablete Allview elevilor din ciclul primar și gimnazial ai școlii din satul Stoenești. Această componentă de responsabilitate socială vine ca răspuns la noile nevoi ale copiilor din întreaga țară, în contextul derulării cursurilor școlare în sistem preponderent online.

Platforma #ResponsiblyTogether

Toate proiectele de responsabilitate socială ale Ploiești Shopping City sunt comunicate sub umbrela #ResponsiblyTogether (#ResponsabiliÎmpreună). Platforma #ResponsiblyTogether reprezintă angajamentul brand-ului Ploiești Shopping City de a se implica activ în societate, reunind inițiative dedicate educației, comunității și protecției mediului.

Despre Ploiești Shopping City

Ploiești Shopping City, primul și cel mai mare centru comercial din județul Prahova, are o suprafață închiriabilă de 46.500 m2 și pune la dispoziția clienților săi aproximativ 2.000 locuri de parcare. Mall-ul găzduiește unul dintre cele mai mari cinematografe din afara Capitalei, cu 12 săli de proiecție dintre care 7 sunt dotate cu tehnologia 3D, dar și peste 100 de magazine, mix-ul de chiriași incluzând branduri internaționale precum Zara, H&M, Pull and Bear, Bershka, Stradivarius, Adidas, Starbucks, Tezyo, LC Waikiki, Intersport, Noriel, BSB, și multe altele. Ploiești Shopping City este un proiect dezvoltat de Carrefour Property Romania împreună cu NEPI Rockcastle.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/scolile-se-deschid-etapizat-in…/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi republikanews.ro

COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestiromsilvaspalatoria-haroldrompetromparc industrialCabinet veterinareko-angajeazaekond-angajeazasponsor