Marcel Ciolacu, prim-ministrul, a luat parte la emisiunea „Punctul culminant” difuzată pe România TV și moderată de Victor Ciutacu. Prezența premierului a avut loc la doar o zi după interviul acordat de Ciutacu trapperului Gheboasă, cunoscut pentru interpretarea sa controversată de la festivalul UNTOLD.

Conform datelor de audiență, Marcel Ciolacu a reușit să atingă un nivel remarcabil de urmăritori în emisiunea sa televizată chiar în această vară. În intervalul de timp cunoscut ca „sfertul de aur”, adică între 21:30 și 21:45, prezența lui Marcel Ciolacu a generat un vârf de audiență de 4,1.

De menționat că această audiență s-a înregistrat în contextul în care, în același timp se juca, în Ghencea, meciul dintre FCSB și Nordsjaelland.

”Singurul care a facut vara asta audienta mai mare decat Gheboasa e Ciolacu. Amandoi la mine, asta-i viata. Meserie grea, copii. Plec putin, voi mai studiati, in toamna dati restanta. Da’ va scot si la tabla. Si, apropo, talentu’ nu se-nvata. Il ai sau nu, e ca la par. Doar ca nu s-a inventat implantul de talent”, a explicat Victor Ciutacu, moderatorul emisiunii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *