Sursa foto: Eurosport

Real Madrid continuă să trăiască un coșmar în această săptămână. După eliminarea suferită în Liga Campionilor pe terenul lui Manchester City, echipa „Los Blancos” a suferit o înfrângere și în fața Valenciei, scor 0-1, iar șansele lor de a obține locul secund în clasament au scăzut considerabil.

Meciul de pe stadionul „Mestalla” a fost marcat de noi incidente rasiste dezgustătoare îndreptate împotriva lui Vinicius. Brazilianul a cedat în prelungiri și a fost eliminat din teren în urma unui conflict cu jucătorii Valenciei.

Real Madrid a suferit două eșecuri consecutive în doar câteva zile, ratându-și ambele obiective importante la finalul sezonului. După înfrângerea umilitoare în fața echipei lui Pep Guardiola, Manchester City, în semifinalele Ligii Campionilor (0-4), madrilenii au suferit o altă înfrângere crucială, de această dată în lupta pentru locul doi în clasament.

Cu moralul la pământ și lipsiți de direcție, Real Madrid a fost învins de Valencia pe terenul acestora, o echipă care avea mare nevoie de o victorie pentru a se îndepărta de zona retrogradării.

Într-un echipament neobișnuit de culoare mov, jucătorii antrenați de Ancelotti au avut una dintre cele mai slabe prestații ale sezonului și au primit golul în prima repriză, marcat de Diego Lopez (’33) într-un contraatac rapid.

Întâlnirea dintre Valencia și Real Madrid s-a încheiat după 107 minute! S-a produs un incident rasist implicându-l pe Vinicius. În repriza a doua, Real Madrid a fost nevoit să facă o cursă disperată pentru a obține egalarea, dar nu a reușit să găsească drumul spre poarta echipei conduse de Ruben Baraja. Gazdele au primit oaspeții cu ostilitate pe terenul lor, iar acest aspect s-a manifestat în mod evident.

Meciul a fost întrerupt timp de șapte minute în repriza a doua, după ce fanii Valenciei de pe o tribună au atacat pe brazilianul Vinicius.

Acesta a fost supus unor astfel de atacuri de-a lungul întregului sezon și a informat arbitrajul cu privire la incident, solicitând oprirea imediată a meciului.

Poliția a intervenit în zona respectivă, a evacuat un suporter al Valenciei, iar jocul a fost reluat, în ciuda nemulțumirilor exprimate vehement de Vini Jr.

Din acel moment, „perla” lui Ancelotti a fost dezorientată și și-a pierdut concentrarea. A intrat într-un duel continuu cu fanii gazdelor și a sfârșit prin a fi eliminat din teren pentru un gest nesportiv.

Vinicius a primit cartonașul roșu după ce l-a lovit cu brațul în față pe Hugo Duro. În mod inițial, arbitrul Ricardo de Burgos Bengoetxea i-a acordat un cartonaș galben lui Vinicius, dar a revenit asupra deciziei după ce a revizuit faza la monitorul VAR.

Meciul s-a încheiat după 107 minute, iar protestele oaspeților au continuat și după finalul partidei. Real Madrid se află acum pe locul 3, la un punct în spatele lui Atletico Madrid. Mai sunt de disputat încă trei etape în La Liga.

Sursa: gsp.ro

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsiți pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *