Sursa foto: Eurosport

Real Madrid a suferit o înfrângere zdrobitoare în semifinalele Ligii Campionilor UEFA, fiind învinsă cu scorul de 0-4 de către Manchester City în Anglia, după un rezultat de 1-1 în meciul de la Madrid.

Deoarece obiectivele pentru acest sezon nu mai pot fi îndeplinite, conducerea lui Real Madrid a început să se concentreze asupra pregătirilor pentru următoarea campanie.

Real Madrid se pregătește pentru o vară plină de transferuri importante, anunțând cea mai agitată perioadă în ultimii ani în ceea ce privește aducerile de jucători.

O prioritate în acest moment este Jude Bellingham, cu care Real Madrid a ajuns la un acord personal, însă mai este necesară o înțelegere cu Borussia Dortmund, care solicită suma de 150 de milioane de euro pentru transferul englezului. Aceasta reprezintă o sumă cu 50 de milioane de euro mai mare decât cea propusă de madrileni.

În cazul în care transferul lui Jude Bellingham nu se va realiza, Real Madrid va încerca să aducă în echipă pe Gabri Veiga, fotbalistul de la Celta Vigo, conform informațiilor As.com.

Pe lângă aceste achiziții, Real Madrid își dorește să aducă și un atacant, care să fie o variantă de rezervă pentru Karim Benzema, precum și doi fundași laterali care să intre direct în primul 11 al echipei.

Real Madrid și-a manifestat interesul pentru transferurile lui Reece James și Alphonso Davies.

Pentru banda dreaptă a apărării, Real Madrid are ochii pe Reece James, talentatul fotbalist englez de la Chelsea.

Pentru flancul stâng, echipa spaniolă își dorește să aducă pe Alphonso Davies, jucătorul de la Bayern Munchen.

În ceea ce privește atacul, Real Madrid a inclus pe lista sa pe Dusan Vlahovic și Harry Kane.

În ceea ce privește plecările, primul jucător care urmează să părăsească Real Madrid este Dani Ceballos, aflat la final de contract.

Sursa: digisport.ro

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsiți pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *