Sursă foto: Facebook/ FC Petrolul Ploiești

Deși lumea fotbalului românesc fierbe în așteptarea meciului dintre Dinamo și Petrolul, ultimele evenimente îl lasă rece pe Mihai Stoica, care se declară șocat de titlul de „derby” primit de respectiva partidă!

Deși această dispută va aduce, cel mai probabil, un număr mare de spectatori pe Arena Națională (asta dacă Primăria București le va da, în cele din urmă, acordul „câinilor roșii” să joace pe cel mai mare stadion al țării și nu îi va trimite din nou pe „Arcul de Triumf”), MM Stoica a avut o reacție dură cu privire la titulatura de „derby” acordată partidei.

Președintele Consiliului de Administrație de la FCSB nu înțelege cum ar putea meciul dintre Dinamo și Petrolul să devină un derby, având în vedere că una dintre echipe este din București, iar cealaltă din Ploiești.

Mai mult, MM nu este la curent nici cu rivalitatea dintre Rapid și Petrolul și istoria ei, contestând inclusiv ideea de „Primvs Derby”!

„E derby şi ăsta? Sunt şocat de câte derby-uri există. Dinamo – Petrolul… e derby? De ce? De distanţă? Ce derby e ăsta? Cum? Am aflat şi recent că există Primvs Derby, ce e? Aşa am citit. Eu sunt şocat!” a răbufnit MM Stoica, în direct la Orange Sport.

Vine derby-ul cu Petrolul, ne dorim să jucăm pe Arena pentru că atunci când avem un teren de calitate creşte şi calitatea jocului nostru. O să fie multă lume, nu mă avânt să dau o cifră, dar cred că o să fie peste 30.000 de dinamovişti!

Ovidiu Burcă, antrenorul lui Dinamo

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *