logo
RNTV Live

RAZIE ÎN DÂMBOVIȚA

Costin

Zeci de politisti au participat, vineri, la o razie care a fost organizata pentru verificarea operatorilor economici au obiect de activitate colectarea și comercializarea materialelor reciclabile feroase/neferoase. Au fost controlate patru firme din Bălteni intrucat administratorii sut banuiti de evaziune fiscal sau  incendierea deseurilor.

Vineri dimineață,   polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița au efectuat patru controale economice, în satul Bălteni.

Verificările aju vizat societățile comerciale care au obiect de activitate colectarea și comercializarea materialelor reciclabile feroase/neferoase.

Astfel, administratorii acestora sunt bănuiți de săvârșirea infracțiunilor de evaziune fiscală și alte activități cu impact deosebit asupra mediului, respectiv incendierea deșeurilor.

Totodată, în cadrul acțiunii, au fost efectuate verificări cu privire la utilizarea instalațiilor clandestine în scopul racordarii directe la rețeaua de energie electrică sau pentru ocolirea echipamentelor de măsurare a energiei electrice.

La acțiune sunt angrenați 75 de polițiști, 4 echipe din cadrul Gărzii Naționale de Mediu-Comisariatul Județean Dâmbovița, 13 echipe din cadrul SDEE Târgoviște, 18 luptători de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale Dâmbovița,  40 de jandarmi din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Dâmbovița , 30 de jandarmi de la Gruparea de Jandarmi Mobilă Matei Basarab-Ploiești și 57 jandarmi de la Brigada Specială de Intervenție a Jandarmeriei.

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldeko-angajeazaekond-angajeazasponsor