Sursă foto: Actualitatea Prahoveană

Polițiștii Secției nr.1 de Poliție Ploiești au fost sesizați Iieri dimineată de către o femeie de 34 de ani, din municipiu cu privire la faptul că persoane necunoscute i-ar fi înțepat patru anvelope de la două autoturisme, care aparțin familiei acesteia, care se aflau în parcarea blocului unde locuiește.

În baza sesizării, polițiștii s-au deplasat la fața locului, constatând faptul că aspectele sesizate se confirmă.

Din verificările efectuate, a fost identificat bănuitul, de 36 de ani, din municipiu, fostul concubin al surorii apelantei, față de care a fost emis de către Judecătoria Ploiești un ordin

de protecție pe o perioadă de 12 luni prin care acesta este obligat să păstreze o distanță de minimum 300 de metri față de sora apelantei, cât și de locuința acesteia, cele două femei locuind împreună.

În urma unor activități investigativ-operative, bărbatul a fost depistat în municipiul Ploiești, și condus la sediul unității de poliție în vederea audierii.

În baza probatoriului administrat, față de bănuit a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca azi să fie prezentat unității de parchet competente cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive.

În cauză, cercetările sunt continuate de polițiști sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de distrugere și încălcarea de către persoana împotriva căreia s-a emis un ordin de protecție a oricăreia dintre masurile acestuia.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *