logo
RNTV Live

Rareș Bogdan lansează un avertisment în coaliție: Situația ar putea deveni un adevărat dezastru!

rares bogdan
Theo Tănăsescu

Rareș Bogdan, prim-vicepreședintele PNL, afirmă că încă nu s-a stabilit un candidat pentru Primăria Capitalei, dar îndeamnă liderii PNL și PSD să analizeze cu atenție opțiunile, deoarece ar fi extrem de nefavorabil să aibă ambele partide un candidat comun și să piardă în fața lui Nicușor Dan.

”Nu s-a luat o decizie privitoare nici măcar la o candidatură cu un independent la Primăria Capitalei. Urmează să avem discuții, urmează să avem sondaje, să vedem ce zic și bucureștenii. Este clar că Nicușor Dan nu este o soluție pentru București.

Am văzut că s-au aruncat în spațiul public nume, dar PNL nu poate lansa o astfel de listă pentru că noi îl avem pe Sebastian Burduja candidat la Primăria Capitalei. Fiecare președinte de filială este obligat să candideze la fie la primărie, fie la consiliul județean, iar Sebastian Burduja este liderul filialei PNL București.

Eu am vot din 11, noi suntem 5 de la PNL, 5 de la PSD și premierul României. Nu am avut o discuție referitoare la candidatul la Capitală. Eu atrag atenția să alegem un candidat foarte bun pentru că ar fi un dezastru să mergem cu un candidat comun și să câștige Nicușor Dan.

Ce se întâmplă în momentul ăsta la București este o rușine, este inadmisibil ce se întâmplă azi la București”, a spus Rareș Bogdan, la Antena 3 CNN.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor