logo
RNTV Live

Rareș Bogdan îi reproșează lui Cîrstoiu după acuzațiile de incompatibilitate: ‘Nu evitați niciodată presa!’

rares_bogdan_ong_mediu
Theo Tănăsescu

Joi, la Antena 3, prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, i-a sugerat candidatului comun PNL-PSD la Primăria Capitalei să nu mai evite contactul cu presa, criticându-l pe Cătălin Cîrstoiu pentru refuzul său de a răspunde presei cu un simplu „Da” sau „Nu” la întrebarea dacă a oferit consultații în privat în 2023 în timp ce ocupa funcția de manager al unui spital, o acțiune interzisă de lege.

„Sfatul meu este să nu fugă de presă. Să răspundă la întrebări, asta i-am spus și eu, ‘Cătălin, te rog frumos, lămurește lucrurile, nu lăsa să planeze în spațiul public’. L-am rugat pe dl Cîrstoiu cât se poate de civilizat și constructiv să lămurească această chestiune, eu oricât de bine intenționat sunt nu am datele să îl sprijin. Să nu mai fugă niciodată de presă”, a declarat Rareș Bogdan.


Cîrstoiu a refuzat, miercuri seară, să răspundă clar dacă a oferit o consultație plătită la clinica privată care e deținută de soția sa, Monica-Mihaela Cîrstoiu, după ce HotNews a scris că documente contabile și medicale intrate în posesia redacției arată că, în octombrie 2023, un pacient a fost consultat de Cîrstoiu la clinica privată ANEMONA MED deținută de soția managerului.

„Eu nu am încălcat legea, nu sunt în incompatibilitate, iar mizeriile din campania electorală sunt tipice și mă așteptam la acest lucru”, a spus candidatul PNL-PSD, pe acest subiect.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor