Sursă foto: Romania TV

Deputatul PSD, Radu Cristescu, a ieșit în public pentru a aborda problema gravă a căminelor de bătrâni din România și a îndemnat la acțiuni mai eficiente în sprijinul vârstnicilor din țară. Cristescu a transmis un mesaj pe pagina sa de Facebook, evidențiind situația actuală a acestor instituții.

„Scandalul căminelor de bătrâni relevă fără echivoc că nu suntem o țară capabilă să-și protejeze seniorii așa cum merită. E trist, dar real. Ar fi trebuit făcute mult mai multe pentru ei, ar fi trebuit, scăpați de iadul comunist, în 1989, să ne implicăm mai mult pentru părinții și bunicii noștri”, a declarat Cristescu în postarea sa.

De asemenea, deputatul a subliniat aspectul ipocriziei în ceea ce privește atitudinea unor personalități publice față de seniori, menționând un manifest electoral intitulat „Matusalem votează” și criticile exprimate de Gabriel Liiceanu la adresa bătrânilor care votau PSD într-un articol intitulat „România gurilor știrbe”. Cristescu a remarcat schimbarea de atitudine a acestor figuri publice în fața tragediei căminelor de bătrâni, considerând-o o manifestare supremă a ipocriziei.

” Să văd acum acești campioni ai urii față de seniori apucați brusc de epifanii, să-i văd loviți dintr-odată de compasiune, indignare, grijă, empatie, să le văd lacrimile de crocodil șiroindu-le pe obrajii bine hrăniți pe la talk-showuri, asta mi se pare suprema ipocrizie, ca să nu spun ticăloșie în stare pură”, a adăugat Cristescu în postarea sa de pe Facebook.

Sursă: Antena3

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *