Pe Transfăgărășan, este deschis un punct pentru situații de urgență/ Un echipaj de paramedici SMURD este pregătit să intervină la orice oră, până pe 19 septembrie!

Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș a anunțat duminică după-amiază că, odată cu redeschiderea circulației pe Transfăgărășan, a fost repus în funcțiune punctul pentru situații de urgență. Acesta este situat în zona „District Piscu Negru” și dispune de un echipaj de paramedici SMURD pregătit să intervină non-stop.

Operaționalizarea acestui Punct de Lucru temporar a fost posibilă datorită colaborării între Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Cpt. Puică Nicolae” Argeș și Secția Drumuri Naționale Pitești. Echipajul de paramedici va asigura primul ajutor calificat cu o ambulanță 24/7 până la data de 19 septembrie a acestui an.

Informația a fost furnizată duminică după-amiază de către ISU Argeș, iar echipajul de serviciu va interveni în situații de urgență pe întreaga porțiune a Transfăgărășanului, de la Barajul Vidraru în județul Argeș până la Bâlea Cascadă în județul Sibiu.

Punctul pentru situații de urgență de pe Transfăgărășan este deschis an de an în perioada în care drumul este practicabil.