logo
RNTV Live

PSD București anunță candidații săi pentru alegerile locale în Capitală: Gabriela Firea va candida pentru Primăria Capitalei

ciolacu_firea
Theo Tănăsescu

Organizația PSD București și-a anunțat candidații pentru Primăria Capitalei și primăriile de sector. Gabriela Firea a fost desemnată candidatul PSD București pentru Primăria Capitalei, în timp ce Cristian Popescu Piedone va fi susținut pentru Sectorul 5. Această alegere făcută de PSD București reprezintă un pas procedural, deoarece lista finală de candidați va fi confirmată de conducerea centrală a PSD. Ultimul cuvânt îl va avea liderul PSD, Marcel Ciolacu, care semnează listele.

”Mulțumesc colegilor din Biroul permanent al PSD Bucuresti care au decis, prin vot în unanimitate, să susțină candidatura mea pentru Primăria Capitalei.

Sunt determinată să muncesc din nou pentru dezvoltarea orașului, pentru oamenii care sunt abandonați de aproape patru ani, pentru toate proiectele care au fost aruncate într-un sertar doar pentru că ele au fost lucrate de echipa social-democrată.

La primăriile de sector, au fost validați în unanimitate actualii primari: Sectorul 3 – Robert Negoiță, Sectorul 4 – Daniel Băluță, iar la Sectorul 5 s-a votat susținerea lui Cristian Popescu Piedone.

La 3 sectoare sunt mai multe propuneri

Am decis că vom realiza sondaje și alte cercetari pentru:

Sectorul 1 – Florin Lixandru, secretar de stat în Ministerul Educației

Sectorul 2 – Rodica Nassar, deputat și președinta organizației PSD Sector 2, prefectul Rareș Hopincă și deputatul Dan Cristian Popescu

Sectorul 6 – senatorul Gabriel Mutu

În București, avem un singur obiectiv: să salvăm Capitala de falșii salvatori. Bucureștenii nu mai au nevoie de experimente, de tot felul de încercări nereușite! Acest oraș trebuie să continue cu oamenii care au demonstrat că pot fi buni gospodari, cu specialiștii în administrație care au venit cu proiecte benefice pentru oamenii care trăiesc și muncesc în Capitală.

Echipa social-democrată este pregătită să lupte pentru bucureșteni, pentru București! Am demonstrat că putem și avem această mare responsabilitate față de cetățeni.

Le mulțumesc tuturor colegilor de la cele șase sectoare, membrilor organizațiilor interne de femei, pensionari și tineri pentru încrederea acordată și susținere!”, scrie Gabriela Firea.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor