logo
RNTV Live

Protest la Penitenciarul Targșor. Polițiștii refuză să intre la program/ VIDEO

protest
Erika Stoica

În această dimineață, aproximativ 50 de polițisții de la penitenciarul Targsor participă la o acțiune de protest. Aceștia sunt nemulțumiți din cauza orelor suplimentare pe care sunt obligați să le efectueze, dar și din cauza lipsei de personal. Aceștia susțin că au cerut, în repetate randuri. să li se creeze condiții decente de muncă, înșă doleanțele lor au rămas fără rezolvare.

Potrivit unor surse, se pare că la nivel național au fost făcute presiuni pentru ca angajații să accepte efectuarea orelor suplimentare fără plată, invocandu-se un articol din Legea 145 ce face referire la o situație de fortă majoră cand aceștia trebuie să accepte sa muncească peste programul de lucru.

Angajații spun că au acumulat multe ore suplimentare neplătite, așa că astăzi, pur și simplu, nu au mai intrat la muncă.

Din data de 26 septembrie, polițiștii din penitenciare vor refuza să muncească peste programul de lucru fără a fi plătiți.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

George IonescuCOREP 07 SRL - Firma de constructiitermo-ploiestiromsilvaspalatoria-haroldrompetromcoralparc industrialCabinet veterinareko-angajeazaekond-angajeazasponsor