Primăria Municipiului Ploiești a anunțat ca a demarat procedurile de atribuire pentru achiziții de dotări și echipamente medicale, în vederea implementării unor proiecte importante pentru infrastructura sanitară locală. Proiectele sunt finanțate din programul Planul Național de Redresare și Reziliență – Componenta Sănătate.

Dotări echipamente medicale “Reducerea riscului de infecții nosocomiale” în Spitalul de Pediatrie Ploiești și în Spitalul Municipal Ploiești și dotări echipamente medicale pentru “Reabilitarea, modernizarea și dotarea infrastructurii ambulatorii existente din Spitalul de Pediatrie Ploiești” sunt proiectele pentru care municipalitatea a publicat anunțurile de achiziție.

Se va achiziționa  aparatură medicală pentru reducerea riscului de infecții nosocomiale, în vederea înlocuirii aparaturii medicale uzate atât fizic, cât și moral. Totodată, se urmărește îndeplinirea standardelor de funcționare a secțiilor sau laboratoarelor care asigură asistență medicală pentru bolnavi.

By Costin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *