Sursă foto: Câmpina TV

Fundația Zamolxes din Câmpina derulează un nou proiect menit să crească participarea civică a tinerilor și continuă astfel să ofere oportunități de dezvoltare a comunității locale din oraș.

Proiectul intitulat „Câmpina activă prin TINEri” va reuni, în perioada 13-18 iulie, un grup de 25 de tineri cu vârste între 14 și 18 ani din comunitatea locală, într-o mobilitate de tineret ce se va desfășura la Vălenii de Munte. Tinerii vor învăța să lucreze în echipă, vor dobândi cunoștințe noi legate de cetățenia activă și procesele decizionale direct de la consilierii locali din municipiul Câmpina și vor învăța tehnici de teatru de la persoane care lucrează în domeniu.


După mobilitate va urma un eveniment public, desfășurat în Câmpina pe data de 2 septembrie. Cei 25 de participanți vor organiza o scenetă în cadrul acestui eveniment, reprezentând acolo interesele tinerilor din Câmpina. În public vor fi prezenți și membri ai UAT Câmpina și ai Consiliului Local, iar la finalul scenetei se va purta un dialog deschis despre nevoile tinerilor câmpineni și posibilitatea reală a UAT Câmpina și a Consiliului Local de a le realiza.
Proiectul ”Câmpina activă prin TINEri” este cofinanțat de Comisia Europeană prin programul Erasmus+.

Sursă: Câmpina TV

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *