logo
RNTV Live

Programul Străzilor Deschise de mâine în București!

27
Constantin Corina

Proiectul ”Străzi deschise – Bucureşti, Promenadă urbană” revine în weekendul acesta în Capitală. Acesta se extinde pe strada Pajurei, cu activităţi sportive, spectacole şi ateliere.

17 septembrie – duminică

  • de la ora 18,00, pe trotuarul din faţa Parcului “Nicolae Iorga”, aventurile din piesa lui Ion Luca Caragiale “O noapte furtunoasă”: în cadrul proiectului “Ochii minţii”.

Casa Filipescu-Cesianu a Muzeului Municipiului Bucureşti aşteaptă vizitatori, în intervalul orar 10,00 – 17,30, cu expoziţiile:

  • “Muzeul Vârstelor – de la copilărie la senectute”
  • “În apropierea sfinţilor
  • Frescele Mănăstirii Văcăreşti după 40 de a…

Programul de pe strada Pajurei începe de la ora 10:00, cu ateliere de creaţie, activităţi sportive, zone de joacă şi mişcare până la ora 21:00. Vor avea loc jocuri interactive, ateliere de manualitate şi motricitate fină, spectacole interactive de magie sau sesiuni de dans.

Ziua de duminică este completată de teatrul Excelsior ce le-a pregătit celor mici o întâlnire cu personajele poveştii “Cei trei purceluşi”.

Biblioteca Metropolitană Bucureşti va continua cu un spectacol de teatru de păpuşi. Va avea loc, de asemenea, și spectacolul-atelier “De ce sunt un dinozaur”.

Mai multe detalii despre program gasiti aici.

Restricții de circulație

Pe durata restricţiilor instituite, se va permite traversarea pe Calea Victoriei, pe strada Sevastopol, strada Gheorghe Manu, bulevardul Dacia, strada Ion Câmpineanu, bulevardul Regina Elisabeta, strada Ştirbei Vodă, între Calea Victoriei şi Dem. I. Dobrescu.

Traficul rutier pe Calea Victoriei se reia pe timpul nopţii de sâmbătă, de la ora 22:00 până duminică, la ora 9:00. Pentru siguranţa participanţilor la eveniment, pe arterele pe care nu mai circulă maşini se închid şi pistele de biciclete.

  • Strada Pajurei | Vineri, 15 septembrie, traficul rutier va fi restricţionat între strada Presei şi strada Făurei începând cu ora 23:00 şi se va relua, luni, 18 septembrie, începând de la ora 06:00 dimineaţa.
  • Linia 86 va funcţiona pe un traseu modificat în ambele sensuri comun cu linia 97, de la intersecţia Bd. Bucureştii Noi / Str. Pajurei, pe Bd. Bucureştii Noi, până la terminalul „Străuleşti”.


Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldeko-angajeazaekond-angajeazasponsor