Administraţia Fondului de Mediu anunţă prelungirea înscrierii în cadrul Programului a persoanelor fizice privind casarea autovehiculelor uzate – Rabla Local până la data de 29 septembrie.

„Persoanele fizice se pot înscrie în cadrul Programului privind casarea autovehiculelor uzate – Rabla Local până pe 29 septembrie 2023, ora 23:59 sau până la epuizarea bugetului alocat fiecărei unităţi administrativ-teritoriale (UAT). „Instrucţiunile privind înscrierea persoanelor fizice în cadrul Programului privind privind casarea autovehiculelor uzate – Rabla Local sunt detaliate pe site-ul AFM la următorul link: https://www.afm.ro/casare_auto_uzate.php.”, anunţă AFM.

În cadrul unui cont, se pot efectua înscrieri pentru un singur CNP, și fiecare persoană fizică poate realiza o singură înscriere în aplicație. De asemenea, este necesar ca persoana fizică să aibă domiciliul în aria geografică a primăriei în care este înregistrat fiscal autovehiculul uzat pentru care se solicită finanțare. Înscrierea în aplicație este posibilă numai dacă primăria din zona de domiciliu face parte din lista unităților administrativ-teritoriale care au încheiat contracte de delegare cu AFM.

Lista primăriilor care participă în cadrul programului poate fi vazuta aici.

După înscriere, AFM va transmite lista persoanelor fizice înscrise, către primăriile participante în cadrul programului.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *