În săptămâna precedentă, compania INOCOM BIZ SRL, cunoscută prin marca inoSOLAR în România și unul dintre principalii actori de pe piața sistemelor fotovoltaice pentru locuințe în cadrul programului Casa Verde 2023, a obținut contractul semnat de către AFM.

În perioada următoare, AFM, conform art.14 alin. (10), va publica pe pagina proprie de internet lista instalatorilor care au încheiat contracte de participare cu AFM şi care au prezentat garanţia conform prevederilor art. 15 din Ghidul de Finanțare, precizeaza HotNews.

În cadrul ediției curente a programului Casa Verde, inoSOLAR are ca scop sprijinirea a aproximativ 2.000 de persoane fizice care doresc să obțină finanțare nerambursabilă prin Programul Casa Verde 2023 pentru a instala sisteme fotovoltaice.

Acesta continuă să primească cereri noi, chiar și din partea persoanelor fizice care au manifestat anterior interesul lor prin semnarea unui precontract cu alți furnizori de instalații.

De asemenea, a adoptat o poziționare atractivă pe piață, oferind sisteme fotovoltaice de 5,5 kWp la prețul unui sistem de 3 kWp, cu o contribuție proprie obligatorie de doar 2.000 lei, conform cerințelor AFM. Această ofertă vine împreună cu servicii integrate de calitate superioară, inclusiv instalare, măsurare și eliberare gratuită a buletinului PRAM, înființare gratuită a dosarului de prosumator, monitorizare și o garanție de 5 ani pentru sistemul fotovoltaic.

“Toate acestea sunt incluse în oferta inoSOLAR propusă pentru Casa Verde 2023 alături de o disponibilitate pentru a căuta soluții la orice diverse și neprevăzute care ar putea apărea pe parcursul implementării.

Misiunea noastră este – energie curată pentru o viață – de aceea prin parteneriate solide lucram cu furnizori direcți din toată lumea pentru optimizarea costurilor atât la panourile fotovoltaice cât și la invertoare, astfel încât să avem prețuri cât mai accesibile pentru ca tot mai mulți beneficiari ai programului Casa Verde să se bucure de lumina soarelui pe viață.

În plus, avem echipe proprii în toată țara urmând imediat să dispunem suplimentarea numărului de echipe existente corespondent cu baza de date finală de persoane fizice care vor alege INOCOM BIZ SRL instalator validat în cadrul platformei AFM.” David Bulugu, CEO inoSOLAR

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *