Pacientii Spitalului Judetean de Urgenta Doctor Constantin Andreoiu din Ploiesti isi vor putea face in curand programari la cabinetele din ambulatoriu si online. In cadrul unui  proiect derulat pe fonduri europene se va realiza o aplicatie prin care acest lucru va fi posibil.

Spitalul Județean de Urgență „Doctor Constantin Andreoiu Ploiești se află într-un continuu proces de modernizare. În prezent, aripa în care se află Ambulatoriul spitalului este în renovare. La finalizarea lucrărilor, pacienții vor mai scăpa de o problemă. Vorbim despre modul greoi de a-și face o programare la cabinetele medicilor specialiști din policlinică. Dacă în prezent acest lucru este posibil fie fizic, la ușa cabinetelor, fie prin telefon, dacă prind linia liberă, în viitor programările se vor putea face și online. O aplicație, din fonduri europene, va fi implementată în acest sens.

Proiectul respectiv a obținut deja finanțare, iar în curând va fi deschisă și o licitație pentru achiziția unui soft și a unui hard. Prin proiectul respectiv se vor mai face și alte programe online, necesare persoanului din spital.

În ultima vreme, investiții majore s-au făcut și la blocul operator al celui mai mare spital din județul Prahova, dar și la partea de primiri urgențe.

By Costin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *