logo
RNTV Live

Procurorii detaliază circumstanțele șocante ale agresiunii din Primăria Belcești

politia-nu-treceti
Theo Tănăsescu

Procurorii care au preluat ancheta în cazul femeii înjunghiate de soțul ei în județul Iași au concluzionat că cei doi au mers împreună la Primăria Belcești pentru a iniția procedurile unui divorț pe cale amiabilă, dar bărbatul și-a schimbat brusc decizia. Aceasta a generat un conflict între cei doi, iar bărbatul a recurgit la violență, scoțând un cuțit și înjunghiind-o pe femeie.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi au precizat că bărbatul în vârstă de 40 de ani s-a prezentat, luni, împreună cu soţia sa de 30 de ani, dar şi cu un vecin, la sediul Primăriei Belceşti pentru a demara formalităţile în cazul divorţului amiabil.

După ce au ajuns în holul instituţiei, bărbatul s-a răzgândit şi nu a mai dorit să depună actele, apoi a ieşit cu soţia sa în curtea primăriei.

În timpul discuţiilor dintre cei doi, soţul a scos un cuţit şi un spray iritant-lacrimogen cu care şi-a atacat soţia şi pe vecinul lor.

”Victima a încercat să se refugieze în sediul primăriei, dar a fost ajunsă din urmă de soţul ei, care i-a aplicat mai multe lovituri de cuţit în zone vitale ale corpului, până la intervenţia vecinului care a reuşit să-l îndepărteze pe agresor. Victima a fost transportată la un spital din Iaşi, în vederea acordării îngrijirilor medicale necesare, în timp ce agresorul a fost prins şi se află în custodia lucrătorilor de poliţie din cadrul Secţiei nr. 9 Poliţie Rurală Hârlău”, au precizat procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi.

Agresorul este audiat de procurori.

Femeia a fost adusă la Spitalul Sfântul Spiridon din Iaşi cu elicopterul SMURD, iar medicii afirmă că ea va fi supusă unei intervenţii chirurgicale.

Femeia are plăgi tăiate la nivelul braţului drept, dar şi în zona abdomenului şi toracelui.

COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestiromsilvaspalatoria-haroldrompetromparc industrialCabinet veterinareko-angajeazaekond-angajeazasponsor