În Brașov, procurorii au efectuat descinderi la un service auto ilegal, care nu a declarat veniturile și nu a fost fiscalizat timp de peste cinci ani!

Joi, procurorii și polițiștii din Brașov au efectuat o descindere la o adresă din municipiul Făgăraș, unde se presupune că funcționează un service auto neautorizat încă din anul 2017. Acest service presta multiple servicii în domeniul întreținerii și reparării autovehiculelor fără a fi fiscalizate veniturile.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Braşov: „În fapt, din cercetările efectuate în cauză a rezultat că, în perioada 2017-prezent, la o adresă din municipiul Făgăraş s-au derulat activităţi neautorizate de service auto (mecanică, tinichigerie, vopsitorie), veniturile obţinute nefiind fiscalizate. Investigaţiile vizează o persoană fizică, fără calitate specială.”

Joi dimineață, procurorii, împreună cu polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, cu sprijinul Serviciului Acțiuni Speciale și al Serviciului Criminalistic, au efectuat percheziții la adresa la care funcționa service-ul auto neautorizat.

Ancheta în acest caz este în desfășurare, dosarul vizează infracțiunea de evaziune fiscală în domeniul prestării de servicii auto.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *