Sursa: Youtube

Rapperul american le-a transmis fanilor că anulează planurile de lansare a unei noi piese din cauza faptului că s-a îmbolnăvit.

Festivalul Beach Please a fost unul dintre cele mai așteptate evenimente ale anului, în special în rândul tinerilor, având un real succes. Printre cei mai așteptați artiști internaționali se numără și 6ix9ine, care a reușit să facă un adevărat spectacol pentru peste 40.000 oameni.

Artistul a urcat pe scenă îmbrăcat și a coborât doar în lenjerie intimă, și-a aruncat hainele în public și a sărit în mulțime de nenumărate ori. Astfel, a creat și a întreținut o atmosferă demnă de lăudat.

Pe deasupra, 6ix9ine a postat pe InstaStory un videoclip în care el și Bia Khalifa se sărutau pasional. După ce imaginile au devenit virale în mediul online, majoritatea și-au dat cu părerea despre sărutul neașteptat dintre cei doi. Unii consideră că gestul făcut de Bia a „salvat” reputația românilor în fața artiștilor internaționali, în schimb, alții o judecă aspru pentru sărutul controversat.  

Rapperul și-a manifestat în mediul online mulțumirea și a subliniat că este pentru prima dată în 3 ani când se bucură de un astfel de eveniment.

Cu toate acestea, temperaturile scăzute s-au resimțit pentru artist, care a menționat pe Instagram ce probleme de sănătate are: „Am vrut să lansez încă o melodie, dar m-a prins gripa”.

Sursa: Pro TV

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsiți pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *