Presa sportivă din România vuiește la auzul unei informații incredibile venite de la Ploiești: fotbaliștii Petrolului ar fi refuzat să se antreneze miercuri, în semn de protest pentru că nu și-au mai primit banii de 3 luni și ar fi fost păcăliți de conducere.

Perioada de trei luni de restanțe financiare le-ar da dreptul fotbaliștilor să depună memorii la Comisiile FRF ca să fie declarați jucători liberi, însă niciunul dintre ei nu are această intenție, potrivit Digi Sport.

FOTBAL:PETROLUL PLOIESTI-FC HERMANNSTADT, SUPERLIGA SUPERBET (24.09.2023)
Jucătorii Petrolului / Foto: Sport Pictures

Jucătorii sunt supărați mai degrabă pentru că că li s-a promis de mai multe ori că situația se va rezolva, odată ce conturile clubului vor primi o sumă importantă de bani – până acum, însă, asigurările date de conducere nu ar fi fost respectate.

Surse din cadrul clubului susțin că un salariu le-ar fi fost virat fotbaliștilor ieri după-amiază, dar niciunul dintre ei nu a primit vreo informare de la bancă. Bugetul de salarii pe o lună la Petrolul este de aproximativ 250.000 de euro.

Ne pare rău că am ‘agățat tricourile pe gard’, cum se spune, dar așteptăm să se rezolve lucrurile. Până acum am dat dovadă de toată înțelegerea, nu ați auzit din vestiar vreo nemulțumire legată de bani, dar trebuie să se rezolve!

declară, sub protecția anonimatului, o persoană din cadrul clubului.

Președintele Claudiu Tudor ar fi trebuit să fie contactat miercuri seară de reporterii Digi Sport pentru a le transmite poziția clubului, dar conducătorul petrolist nu a răspuns la apelurile jurnaliștilor.

Sursă: Digi Sport

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *