logo
RNTV Live

PRINS ÎN FLAGRANT ÎN TIMP CE VINDEA DROGURI

Costin

Un tanar de 23 de ani a fost arestat preventiv pentru o perioadă de 30 de zile dupa ce a fost prins in flagrant in timp ce vindea droguri in Ploiesti. Procurorii DIICOT  și polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Ploiești au stabilit ca individul a vandut, in repetate randuri, canabis catre consumatori din Prahova.

Joi, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Ploiești au reținut pe o durată de 24 de ore un inculpat,  cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de risc.

Măsura a fost luată după ce, cu o zi înainte, acesta a fost prins în flagrant în municipiul Ploiești, în timp ce comercializa canabis.

Potrivit anchetatorilor, individul nu era la prima faptă. Din ianuarie și până acum, conform probelor adunate, inculpatul a deținut și comercializat, în mod repetat, droguri de risc, și anume canabis către consumatori de pe raza județului Prahova.

În urma percheziției domiciliare efectuate la locuința acestuia, au fost identificate și ridicate aproximativ 50 grame canabis, mai multe recipiente purtând urme de substanță,  un cântar electronic de precizie, precum și alte mijloace de probă.

Ulterior, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Prahova a dispus arestarea preventivă a inculpatului, pentru o perioadă de 30 de zile.

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldeko-angajeazaekond-angajeazasponsor