logo
RNTV Live

Prins în flagrant cand vindea droguri/ VIDEO

flagrant
Erika Stoica

Oamenii legii ploieșteni au efectuat ieri o acțiune de prindere în flagrant delict, a unui bărbat bănuit de săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de risc (canabis). Acesta a fost reținut, pentru 24 de ore.

Astfel, bărbatul a fost depistat în flagrant delict în timp ce ar fi oferit spre vânzare aproximativ 10 grame de canabis, asupra acestuia fiind descoperite încă 13 grame de canabis, destinate comercializării.

În fapt, în perioada noiembrie 2022 – septembrie 2023, bărbatul ar fi comercializat canabis, droguri de risc, în repetate rânduri către consumatori din județul Prahova și municipiul București, cu sume între 150 și 500 de lei.

În urma perchezițiilor efectuate, în municipiul București și județul Prahova, au fost descoperite și ridicate 15 grame de canabis și 8 grame de rezină de canabis.

În cursul acestei zile, urmează să fie sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Prahova, cu propunerea de arestare preventivă a bănuitului, pentru 30 de zile.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

George IonescuCOREP 07 SRL - Firma de constructiitermo-ploiestiromsilvaspalatoria-haroldrompetromcoralparc industrialCabinet veterinareko-angajeazaekond-angajeazasponsor