logo
RNTV Live

Primăvara aceasta, întreaga lume e la un cod QR distanță!

AFI_PASCUPAS_1290_606_ADVERT
Erika Stoica

Ești pregătit să te bucuri de o călătorie în jurul lumii? În perioada 2 – 30 aprilie, vizitatorii AFI Ploiești vor avea ocazia să exploreze destinații celebre precum Tokyo, Londra, Sydney, Berlin, Berlin, Istanbul, New York, Dubai, Paris, Veneția și Barcelona!  

PAS CU PAS ÎN JURUL LUMII – expoziția prin care descoperi lumea cu ajutorul realității augmentate! Vei găsi aici decor specific fiecărui oraș, iar prin scanarea codului QR vei putea explora în detaliu obiective celebre și, bineînțeles, te vei putea fotografia cu ele!

Alege-ți destinația astfel:

  • Pasarela 1 (zona magazinului CCC) – Tokyo – Dubai – Tehnologie și lux: explorează două dintre bijuteriile Orientului.
  • Pasarela 2 (zona magazinului Mango) – Sydney – New York – Puține orașe ale lumii se pot lăuda cu obiective turistice atât de celebre: avantajul tău e că n-ai nevoie să zbori 20 de ore pentru a te poza lângă ele!
  • Pasarela 3 – central – Paris – Veneţia – Pentru că nimic nu se potrivește mai bine primăverii decât iubirea, zona centrală e dedicată romantismului în toate formele și destinațiile lui, inclusiv muzicale: ce e mai memorabil decât un pian pierdut pe o stradă din Paris?
  • Pasarela 4 (zona magazinului Smyk) – Istanbul – Berlin – Destinații ale celor ce nu dorm niciodată, Istanbul și Berlin sunt două puncte centrale ale mâncărurilor interesante, distracției și culturii.
  • Pasarela 5 (zona magazinului Colins) – London – Barcelona – Din lumea veche, dar deloc învechite – plimbă-te prin ceață sau pe la soare, pe poduri celebre sau pe plaje noi, cu ceai sau sangria.

…sau, cel mai bine, profită de apropierea lor și fă ceva ce sigur n-ai mai făcut: înconjurul lumii în câțiva pași!

(În)cântă-ne și primești un AFI Gift Card de 50 lei!

Cântă-ne melodia preferată la pianina de pe pasarela centrală din AFI Ploiești și poți câștiga un AFI Gift Card în valoare de 50 lei! Postează videoclipul pe Social Media, etichetează AFI Ploiești și folosește hashtag-ul #pianinaAFIPloiesti pentru a te înscrie. Un participant poate concura o singură dată pe săptămână, iar melodia trebuie să fie diferită la fiecare înscriere. Mai multe detalii, în regulament: https://www.afi-ploiesti.ro/regulamente-campanii/.

AFI School Card: cardul de nota 10!

Cu AFI School Card elevii cu vârsta peste 14 ani, studenții și cadrele didactice au 20% reducere în cofetăria, cafenelele și restaurantele partenere din AFI Ploiești, de luni până vineri, în intervalul orar 10:00–21:00! Cardul AFI SCHOOL poate fi luat GRATUIT de la Info Desk. Aflați detalii aici: https://bit.ly/3GWJIC4.  #AFISchoolCard

AFI Gift Card: lasă-i pe cei dragi să își aleagă cadoul perfect!

Nu știți ce cadouri să oferiți persoanelor dragi? Cu AFI Gift Card mergeți la sigur! Încărcați-l cu orice sumă doriți, iar persoana căreia i-l oferiți se va bucura să își aleagă singură cadoul din mall: produse de beauty, haine în tendințe, articole deco sau un răsfăț dulce. Poate alege dintre zecile de brand-uri incluse în program. Descoperiți toate beneficiile și magazinele incluse aici: https://www.afi-ploiesti.ro/gift-card/. #AFIGiftCard

Despre AFI Ploiești

Inaugurat în 2013, AFI Ploiești are o suprafaţă totală închiriabilă de 34.000 mp, disponibilă pe două nivele. Centrul comercial pune la dispoziția clienților săi numeroase branduri internaționale de fashion & accesorii, beauty, home & deco, un food court divers, dar și o zonă importantă de entertainment, care cuprinde numeroase oportunități de petrecere a timpului liber.

AFI Ploiești este deținut de AFI Europe, parte din AFI Properties, alături de AFI Cotroceni, AFI Brașov, AFI Arad și AFI City.  AFI Properties este o companie lider în domeniul dezvoltării, managementului și investițiilor imobiliare, care operează în Europa Centrală și de Est.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor