logo
RNTV Live

Primarul PSD din Buzău critizează strategia lui Cătălin Cîrstoiu și echipei sale: Bucureștiul riscă să sufere o nouă pierdere

constantin_toma
Theo Tănăsescu

Primarul orașului Buzău, Constantin Toma (PSD), a declarat miercuri că medicul Cătălin Cîrstoiu, susținut de PSD și PNL pentru Primăria Capitalei, este “de departe cel mai valoros candidat, dar campania sa electorală este cea mai slabă”. Edilul consideră că “Bucureștiul este pe cale să sufere a doua ‘țeapă’ consecutivă și să mai piardă 4 ani”. Toma a transmis un mesaj ferm către echipa de campanie a candidatului.

Primarul din Buzău, Constantin Toma, care candidează pentru un nou mandat din partea PSD, anunţă, miercuri, că s-a întâlnit la Bucureşti cu candidatul susţinut de PSD şi PNL pentru Primăria Capitalei.

Toma afirmă că medicul ”Cătălin Cîrstoiu este de departe cel mai valoros candidat la funcţia de primar al Capitalei, dar campania sa electorală este cea mai slabă”

”Dragi buzoieni din Buzău şi din Bucureşti, avem cu toţii doar o singură capitală a ţării şi nu cred că trebuie să fim indiferenţi! Bucureştiul este pe cale să ia o a doua «ţeapă» consecutivă şi să mai piardă încă 4 ani în decăderea sa, pentru că alegerea unui primar fără viziune şi fără capacitatea de a aduce schimbarea în bine, poate avea consecinţe grave, direct pentru locuitorii capitalei, dar şi indirect pentru toţi românii”, a scris, miercuri, pe Facebook, Constantin Toma.

Acesta s-a arătat impresionat de CV-ul candidatului pentru Primăria Capitalei – ”medic renumit, profesor universitar, decan al Facultăţii de Medicină din cadrul Universităţii de Medicină şi Farmacie ,”Carol Davila’’ din Bucureşti, manager al Spitalului Universitar de Urgenţă Bucureşti”.

”A avansat în cariera extraordinară învăţând şi muncind mult, câştigând o experienţă vastă, ce ar putea fi folosită în funcţia de primar general al Bucureştiului. A depăşit în viaţă multe greutăţi, cu zâmbetul pe buze, inclusiv în lupta câştigată cu cancerul. Dacă această campanie electorală a lui Cătălin Cîrstoiu se va desfăşura ca şi până acum, acest om evident va pierde alegerile”, a mai scris Toma.

Criticile lui Constantin Toma
Primarul din Buzău afirmă, de asemenea, că ”nu este posibil ca în tot Bucureştiul, la această oră, să nu fie nici măcar un afiş cu acest candidat, în timp ce Nicuşor Dan mulţumeşte bucureştenilor de pe toate blocurile şi la fiecare colţ de stradă, iar Piedone a înnebunit internetul cu scene fabricate să ne emoţioneze, multiplicate în sute de mii şi chiar milioane de vizualizări”.

”Stimaţi domni din staff-ul candidatului Cătălin Cîrstoiu, treziţi-vă! Diferenţa dintre realizările lui Cătălin Cîrstoiu şi cele ale contracandidaţilor săi este imensă, dar nu este deloc pusă în evidenţă! Urmărind campania electorală a domnului prof. univ. dr. Cătălin Cîrstoiu, chiar din prima zi am avut şi am senzaţia că acest om este lăsat singur, nesprijinit de nimeni, în care toată lumea loveşte, iar ai lui sunt indiferenţi! Păcat”, a mai transmis primarul din Buzău.

În spaţiul public, candidatul susţinut de PSD şi PNL pentru Primăria Capitalei a fost ridiculizat pentru fotografii în care apare singur în metrou sau prezenţa în pieţe şi alte activităţi de campanie considerate nepotrivite.

pnlvolonanupuslbogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor