Sursă foto: captură video | Facebook/ Primăria Ploiești

Andrei Volosevici, primarul municipiului Ploiești, a efectuat ieri verificări referitoare la stadiul lucrărilor de investiții executate la unitățile de învățământ din oraș.

Prin intermediul unui comunicat oficial, municipalitatea ploieșteană reamintește că derulează în prezent trei obiective importante de investiții în infrastructura școlară ploieșteană, respectiv:

  • Construire creșă mică, Aleea Strunga nr. 2B, Municipiul Ploiești, județul Prahova

Suprafața construită desfășurată: 1.244,68 mp;
Capacitate: max. 4 grupe – 40 copii.
Valoarea totală a proiectului este de: 11.886.810,72 lei, investiție derulată prin PNRR – Componenta 15- Educație – Investiția 1, Compania Națională de Investiții.

  • Construirea sălii de educație fizică școlară din incinta Școlii Gimnaziale “Nicolae Titulescu”, situată pe strada Popa Farcaș nr. 23

Primăria Municipiul Ploiești a obținut pentru includerea în Programul Național de Construcții de Interes Public sau Social, Subprogramul „Săli de Sport” a acestui obiectiv de investiții. Proiectul se derulează prin Compania Naţională de Investiții.

  • Construirea noului sediu al Grădiniţei cu program prelungit nr.38, din strada Poștei nr.23

Viitorul sediu al acestei grădinițe va avea o structură cu subsol, parter și etaj și va fi un spațiu modern, care va asigura un cadru optim educațional pentru copii, inclusiv pentru pregătirea continuă a personalului didactic și auxiliar.
Proiectul este finanțat din fonduri de la bugetul local și din surse externe nerambursabile.

Valoarea totală a contractului de finanțare este de 6.223.202,68 lei, din care valoare totală eligibilă 2.866.309,59 lei, respectiv valoare nerambursabilă 2.808.983,40 lei.

Investim în educația ploieșteană!

transmit reprezentanții Primăriei Ploiești.

Sursă: Ploiești.ro

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *