Primarul Ploieștiului, Andrei Volosevici, primarul Ploieștiului, în vârstă de 47 de ani, s-a căsătorit (legal) anul trecut cu Andrada Necșulescu, de doar 25 de ani. Suspendarea din PNL și problemele cu care se confruntă în administrația locală nu îl împiedică pe edil să organizeze o petrecere fastuoasă pentru a sărbători acest moment important al vieții sale.

Nășiți la cununia civilă de Simona Albu, administratorul public al Municipiului Ploiești, și de soțul ei, directorul general al Poliției locale Ploiești, Cătălin Albu, cei doi miri se pregătesc acum de ceremonia religioasă.

Volosevici, aflat la cea de-a doua căsătorie, a ales ca petrecerea de nuntă să fie una luxoasă. Pe 1 iulie, cei doi îndrăgostiți vor chefui, alături de cei dragi, la centrul de evenimente Ramatuelle, situat pe raza comunei Păulești.

Complexul are o suprafață de peste 80.000 de mp, saloanele fiind construite în jurul unui lac artificial de 14.000 mp, și beneficiază de o piscină imensă. Primarul Ploieștiului va sărbători în cel mai mare salon al locației, considerat „perla” domeniului, care impresionează prin bogăția sa, fiind realizat din marmură și cristal, în nuanțe de auriu și argintiu.

Dacă în restaurantele din Ploiești sunt interzise focurile de artificii, primarul și cei aproximativ 500 de invitați se vor bucura de un spectacol pe cinste care va lumina cerul la terasa de deasupra lacului artificial. Sursele spun că mirii vor păși pe un covor roșu, asemenea vedetelor de la Hollywood.

Sursă: Rețete și vedete

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *