logo
RNTV Live

Primarul orașului Cluj-Napoca, a anunțat că anul acesta va începe procedurile pentru construirea unui cimitir pentru animale

Screenshot-2024-02-04-144107
Constantin Corina

”Începem în 2024 construcția unui Cimitir pentru animale de companie într-o zonă de pădure – parc. Avem la dispoziție cel puțin 2 ha de teren în zona Valea Gârbăului – Sfântul Ioan. După adoptarea bugetului pentru anul 2024 ne apucăm de treabă. Gradul de civilizație al unui oraș se măsoară și prin respectul pe care îl arată față de animalele de companie. Ele fac parte din viața noastră. Să le prețuim”, a transmis Emil Boc.

Emil Boc a subliniat importanța acestui proiect, remarcând că nivelul de civilizație al unui oraș se reflectă și în modul în care acesta respectă și îngrijește animalele de companie. În acest context, cimitirul va fi amplasat pe o suprafață de cel puțin 2 hectare de teren, creând astfel un mediu liniștit și respectuos pentru odihna veșnică a prietenilor noștri cu blană.

Primarul a subliniat că orașul Cluj-Napoca adoptă o abordare modernă, oferind un spațiu verde într-o zonă naturală pentru cimitirul dedicat animalelor de companie. În același timp cu anunțul, Emil Boc a distribuit imagini cu modele de cimitire-parc-pădure pentru animalele de companie, exemplificând direcția pe care o va urma acest proiect.

Videoclipul poate fi vizionat aici.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews


bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor