Mihai Chirica, primarul municipiului Iași, a anunțat într-o conferință de presă că intenționează să candideze pentru un nou mandat în anul următor. Chirica, membru al Partidului Național Liberal (PNL), a subliniat că este hotărât să participe din nou la alegeri și că are încredere că va obține succes în cadrul formațiunii sale politice.

„Suntem în fața unui an electoral. Este o adevărată fiesta! Va fi un an dificil. Lupta va fi foarte intensă, pentru că se vor folosi tactici neconvenționale, însă suntem bine pregătiți și avem încrederea în victorie. Avem atitudinea câștigătorilor și știm cum să abordăm situația. Cred că în proporție de 99,9% voi candida din partea aceleași formațiuni politice și cu același succes”, a subliniat Mihai Chirica.

Primarul a dorit să sublinieze și că nu există motive care să împiedice candidatura sa pentru un nou mandat la conducerea Primăriei Iași.

„Nu există niciun motiv care să mă împiedice să candidez din nou. În ceea ce privește teoriile referitoare la … trebuie să înțelegeți că există o diferență semnificativă între a avea un dosar penal sau mai multe, în cazul meu, și a fi declarat vinovat de o instanță. Nu mă aflu în această a doua situație și nici nu voi ajunge vreodată acolo”, a precizat primarul.

‏‏‎ ‎

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *