logo
RNTV Live

Primarul din Măgureni, Gheorghe Iordache, și echipa sa de consilieri locali s-au întâlnit cu cetățenii din satul Cocorăștii Caplii

428066532_975924673917170_5392005785737558924_n
Erika Stoica

Primarul Gheorghe Iordache și echipa sa au avut o întâlnire constructivă cu locuitorii din Satul Cocorăștii Caplii, unde au discutat despre importanța fiecărui sat din comună și realizările importante din zonă.

Printre subiectele abordate s-au numărat investițiile în infrastructură și servicii publice, cum ar fi grădinița cu program prelungit, dispensarul, terenul de fotbal cu suprafață sintetică și parc de joacă pentru copii. De asemenea, s-a vorbit despre lucrările de rețea de canalizare și asfaltare a mai multor străzi din sat.

Un alt aspect important discutat a fost lupta împotriva unei posibile dărâmări a dealului din zonă. Primarul a asigurat că nu va ceda presiunilor și va continua să lupte pentru protejarea localității.

În plus, Gheorghe Iordache a venit cu o veste bună pentru locuitorii din Satul Cocorăștii Caplii: în următoarele săptămâni vor începe lucrările pentru amenajarea trotuarelor, rigolelor, parcărilor și a căilor de acces în curți.

Primarul a subliniat importanța stabilității și viziunii pe termen mediu și lung pentru comunitatea noastră și a cerut sprijinul cetățenilor în continuarea construirii de lucruri durabile pentru localitate.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

pnlvolonanupuslbogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor