Sursă foto: captură Antena 3 Ploiești

Dezvăluiri din interiorul unei administrații locale sănătoase, privind evoluția Buzăului, făcute de Constantin Toma, primarul Buzăului, în emisiunea „Alternativ” de la Antena 3 Ploiești:

Laura Calciu Petrescu l-a avut ca invitat la emisiunea „Alternativ” pe primarul din Buzău, Constantin Toma.

Această ediție a emisiunii, denumită sugestiv „Buzău, un oraș-șantier”, a fost centrată pe dezvoltarea continuă a urbei administrate de Constantin Toma și pe proiectele care se află în derulare în respectivul municipiu.

Constantin Toma își începe discursul într-o manieră comică: „Sunt pentru prima dată în Ploiești într-o astfel de postură. Când eram eu copil, cel puțin, Ploieștiul era văzut de la Buzău ca un fel de New York, așa!”

„Sunt primar la al doilea mandat. În primul mandat, 14 luni, împreună cu 40 de oameni, am muncit mult și a ieșit o viziune de dezvoltare a orașului nostru – Buzău, oraș-magnet până în 2030, o misiune – Buzăul să obțină atât atractivitate și competitivitate pentru locuitorii săi, pentru investitori și pentru vizitatori, astfel încât să devină unul dintre cele mai importante orașe din România, și 27 de obiective alese împreună cu cele 4 echipe a câte 10 specialiști, niciunul din primărie!

De exemplu, în domeniul economic, am avut 5 din multinaționale. Unul dintre ei a murit, Dumnezeu să-l ierte!, un taiwanez care a adus la Buzău cea mai mare investiție din Uniunea Europeană în domeniul reciclării – în urmă cu 20 de ani, se recicla primul PET la Buzău, acum se reciclează la Buzău 400.000 de tone de PET-uri, dar și alte materiale!”

Urmărește aici o serie de declarații de mare interes acordate de primarul Constantin Toma, care dorește să transforme total municipiul Buzău și să îi ofere un loc fruntaș pe harta dezvoltării economice a României:

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *