Sursă foto: Gazeta de Prahova

Se instituie restricții de circulație pe podul de la Gara de Sud. Este vorba despre impunerea unei limite de viteză și despre restricția de tonaj, măsuri luate de municipalitate pentru a permite desfășurarea expertizei tehnice promise încă din 2021:

„Comisia Municipală pentru Transport și Siguranța Circulației a decis, astăzi, având în vedere expertiza tehnică pentru obiectivul „Pasaj superior pe Bulevardul București peste magistrala CFR 500 în municipiul Ploiești”, următoarele:

  • Montarea unor indicatoare rutiere cu restricție de tonaj la 25 tone (cu excepția autospecialelor de intervenție) și limitarea de viteză la 30 km/h;
  • Montarea unor relantisoare în zonele afectate pentru a determina conducătorii auto să încetinească, în vederea protejării infrastructurii până la reabilitarea pasajului.

Primăria Municipiului Ploiești mulțumește comunității locale pentru înțelegere și roagă conducătorii auto să respecte reglementările din traficul rutier pentru această zonă.

„Se pare că o să fie nevoie și de o proiectare întrucât caracteristicile rutiere din 1971 nu mai au nicio legătură cu realitatea anului 2022!” – Andrei Volosevici, anul trecut (sursă: Telegrama)

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *