logo
RNTV Live

Primăria Iași a găsit soluția pentru traficul de dimineață! Angajații primăriei pot acum să ajungă la muncă în intervalul 7-8:30

gethumb.details
Constantin Corina

Primăria Iași a flexibilizat programul de lucru al angajaților, permitându-le să vină la serviciu între orele 7:00 și 8:30, cu respectarea programului de opt ore pe zi. Măsura este menită să faciliteze organizarea eficientă a drumului spre și de la serviciu, evitând intervalele de trafic aglomerat.

”Măsura poate fi un exemplu şi pentru alte instituţii publice, iar dacă s-ar generaliza ar putea contribui la reducerea aglomeraţiei în trafic la orele de vârf”, a comunicat purtătorul de cuvânt al Primăriei ieşene, Sebastian Buraga.

Ieşenii se plângeau adesea pe reţelele de socializare aglomeraţia din trafic, un drum de câţiva kilometri fiind parcurs cu maşina în câteva zeci de minute. De asemenea, mijloacele de transport nu circulă fluent la orele de vârf, iar elevii întârzie frecvent la cursuri.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor