logo
RNTV Live

Primăria Filipeștii de Pădure anunță cetătenii că pot beneficia de servicii medicale gratuite

laborator_analize_medicale_1205
Erika Stoica

O sută de localnici, printre care se numără persoane vârstnice, pacienți cu boli cronice, sau cei cu acces limitat la serviciile medicale, vor beneficia de explorări paraclinice și consultații medicale gratuite.

În data de 9 martie 2024, pacienții selectați vor avea oportunitatea să efectueze analize de sânge, urocultură și coprocultură. Aceste investigații sunt cruciale pentru depistarea și monitorizarea unor afecțiuni de sănătate, iar acțiunea se va desfășura în incinta Liceului Teoretic Filipeștii de Pădure, .Programul “Sănătate în vecinătate” este posibil cu ajutorul unor parteneriate pe care reprezentanții primăriei au reușit să le încheie.

Ulterior, în data de 16 martie 2024, în funcție de necesitățile individuale ale fiecărui pacient și de rezultatele analizelor, aceștia vor fi programți pentru un examen clinic general și consultații de specialitate în diverse domenii medicale. Serviciile medicale oferite includ consulturi de cardiologie, medicină internă, oftalmologie și dermatologie. De asemenea, pacienții vor beneficia de evaluare imagistică prin ecografie, la indicația medicului specialist.

Evenimentul are ca scop principal asigurarea accesului la servicii medicale de calitate pentru toți locuitorii comunității, indiferent de situația lor socio-economică sau de asigurare medicală.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor