Programul privind casarea autovehiculelor uzate – Rabla Local. Documentele se pot depune de catre persoanale fizice solicitante începând de luni.

Administrația Fondului pentru Mediu a transmis către Primăria Municipiului Buzău lista cu solicitanții înscriși la Programul privind casarea autovehiculelor uzate – Rabla Local. Astfel, persoanale fizice solicitante, pot depune documentele la Primăria Buzău, începând de luni, 9 octombrie.  Persoanele fizice  vor depune cererea de înscriere și documentele justificative, fie on-line prin expedierea pe adresa de e-mail, ghiseu.unic@primariabuzau.ro, fie fizic, prin prezentarea la Registratura Primăriei Municipiului Buzău – Ghișeul Unic.

Persoana fizică va casa și va radia din circulație și din evidența fiscală autovehiculul uzat, numai după semnarea contractului de finanțare cu UAT-ul, în urma depunerii dosarului de înscriere la Primăria Buzău și va beneficia de stimulentul pentru casare de 3.000 de lei (2.400 lei alocați din Fondul pentru mediu şi 600 lei susţinuți din bugetul local).

By Costin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *