Shopping City Ploiești găzduiește un eveniment de excepție în weekend-ul 5-6 octombrie. Alături de campionul național la curse, Dominic Marcu, vizitatorii vor avea șansa să participe la workshopuri interactive despre condus sustenabil și să trăiască experiența de copilot în prima TESLA Model 3 de curse din Europa. Centrul comercial îi invită pe toți pasionații de mașini să intre în universul mobilității electrice.

Sâmbătă, 5 octombrie, începând cu ora 12:00, în zona Info Point, vizitatorii vor putea să-l întâlnească pe Dominic Marcu, pilot de curse și campion național. Cu această ocazie, iubitorii de mașini electrice sunt invitați să participe la workshopuri despre condusul eficient și sustenabil, pe baza înregistrării în aplicația SPOT. Sesiunile se vor desfășura lângă TESLA Model 3 de curse.

Evenimentul continuă duminică, 6 octombrie, de la ora 10:30, cu mult așteptatul test drive în parcarea Shopping City Ploiești. Participanții selectați vor avea șansa unică de a experimenta adrenalina în calitate de copilot, alături de Dominic Marcu, în TESLA Model 3. Pentru participare, este necesară crearea unui cont în aplicația SPOT și revendicarea uneia dintre cele 15 invitații disponibile.

Evenimentul le oferă vizitatorilor șansa de a descoperi performanțele inovative ale mașinii TESLA Model 3 de curse, precum și de a afla direct de la un profesionist cum să adopte un stil de condus eficient și sustenabil.

Mai multe detalii despre evenimentele și campaniile centrului comercial sunt disponibile pe Shopping City Ploiești, precum și pe paginile de Instagram și Facebook.  

***

Despre Shopping City Ploiești

Shopping City Ploiești, parte din portofoliul NEPI Rockcastle, primul și cel mai mare centru comercial din județul Prahova, are o suprafață închiriabilă de 54.200 mp și pune la dispoziția clienților săi aproximativ 2.500 locuri de parcare. Mall-ul găzduiește unul dintre cele mai mari cinematografe din afara Capitalei, cu 12 săli de proiecție dintre care 7 sunt dotate cu tehnologia 3D, dar și peste 100 de magazine, mix-ul de chiriași incluzând branduri internaționale precum Zara, Lefties, Pull and Bear, Bershka, Stradivarius, H&M, RESERVED, CROPP, HOUSE, Adidas, Starbucks, Tezyo, SEPHORA, LC Waikiki, BSB, Bookcity, Carrefour și multe altele. 

Cu aplicația mobilă SPOT, disponibilă gratuit în Google Play și App Store, clienții Shopping City Ploiești sunt recompensați cu puncte de loialitate la fiecare sesiune de cumpărături, ce aduc oferte și beneficii exclusive.