logo
RNTV Live

Prezicerea vremii pentru ultima parte a lunii mai indică o schimbare radicală în condițiile meteorologice

Prahova este sub COD GALBEN de vânt. Rafalele vor atinge 60 de kilometri pe oră. Vezi ce zone din Prahova sunt vizate
Constantin Corina

Conform meteorologilor, duminică se prognozează temperaturi de până la 30 de grade Celsius, însă de săptămâna viitoare se anticipează o schimbare radicală a vremii

Mihai Hușiu, meteorolog ANM, a declarat că începând de mâine vremea se va schimba, iar norii și precipitațiile vor apărea, începând cu partea de Est și Sud-Est a țării noastre. Din zona bazinului Mării Negre se vor deplasa formațiuni noroase care vor aduce ploi și temperaturi mai scăzute.

În Dobrogea, temperaturile vor fi în jur de 20 de grade Celsius, iar procesul de răcire a vremii va continua până marți, când vremea va fi instabilă în Sudul, Centrul și Estul țării, cu temperaturi mai scăzute, de cel mult 21 de grade Celsius. Miercuri, vremea va deveni instabilă în întreaga țară, cu averse torențiale.

De vineri, temperaturile vor atinge 30 de grade Celsius în partea de Sud-Est, iar la începutul lunii iunie, pe 1 și 2 iunie, vremea va fi chiar deosebit de caldă, cu temperaturi ce vor depăși 31 de grade Celsius în Sud-Estul țării, însă vor exista fenomene de instabilitate atmosferică în partea de Nord-Vest și în zona centrală.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldeko-angajeazaekond-angajeazasponsor