logo
RNTV Live

Prezența lor la stadion nu a trecut neobservată. Modul în care Kanye West și Bianca Censori au apărut în Milano a stârnit reacții vehemente: “Să fie expulzați din țară!”

blob
Constantin Corina

Cei doi au fost prezenți la meciul de UEFA Champions League dintre Inter și Atletico Madrid, iar rapperul l-a surprins pe toți cu ținuta sa

Kanye West și Bianca Censori au devenit subiecte virale la Milano. Însă acesta nu a fost decât începutul, deoarece, la doar câteva zile mai târziu, cei doi au făcut o altă apariție notabilă la un eveniment din cadrul Săptămânii Modei de la Milano.

Kanye West a adoptat din nou aceeași ținută, cu fața acoperită de o cagulă neagră. În schimb, Bianca Censori a optat pentru un articol vestimentar care este dificil de descris, după cum se poate observa în galeria foto de mai jos.

Reacțiile nu au întârziat să apară: “Ce este asta?”, “Ar trebui să fie expulzați din țară”, “Este șocant”, “Asta este moda?”, “Depășește orice limită”, “Kanye o umilește cu acele haine”, au fost doar câteva dintre comentariile care au fost exprimate.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor