logo
RNTV Live

Presupusul autor al spargerii de la casa de pariuri, dus la reconstituire/ UPDATE/ VIDEO

reconstituire spargere
Erika Stoica

Anchetatorii au încercat să reconstruiască evenimentele care au condus la comiterea infracțiunii din ianuarie 2024 cand o casă de pariuri a fost spartă.Astfel, presupusul autor al spargerii a fost dus la fața locului pentru a explica în amănunt cum a procedat.

Imaginile captate de camerele de supraveghere au jucat un rol crucial în identificarea și localizarea bănuiților. Inițial, autoritățile presupuneau că doi suspecți ar fi implicați în spargerea seifului unei case de pariuri din Slanic. Cu toate acestea, investigațiile ulterioare au arătat că doar o singură persoană este responsabilă pentru acest act infracțional.

CITESTE ȘI Momentul spargerii de la Casa de pariuri din Slănic, surprins pe camerele de supraveghere/ VIDEO

Conform surselor oficiale, un bărbat în vârstă de 36 de ani, cu domiciliul în Dumbrăvești, a recunoscut în fața anchetatorilor că el este autorul furtului. Prejudiciul estimat se ridică la peste 16.300 de lei. Mai mult, se pare că acesta nu este la prima sa abatere de acest gen, având înregistrată o infracțiune similară în decembrie 2023, când a sustras suma de 26.000 de lei dintr-o altă casă de pariuri din orașul Plopeni.

Surse apropiate anchetei au dezvăluit că bărbatul a recunoscut că banii obținuți din aceste furturi au fost folosiți pentru achiziționarea de lemne de foc și un porc pentru sărbătorile de Crăciun, iar restul a fost cheltuit în străinătate pentru alte cumpărături.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor